День Незалежності разом з «Океаном Ельзи»

День Незалежності разом з «Океаном Ельзи»

Група АГРОТРЕЙД організувала для 40 своїх співробітників та орендодавців з Чернігівської області поїздку на концерт, що відбувся у Києві на НСК «Олімпійський».

Творчість «Океану Ельзи» – це не просто пісні. Гурт об’єднує людей, які не лише захоплюються новою українською музикою, а й мають спільні погляди, вірять у майбутнє незалежної України. Концерт почався зі знакової пісні «Вставай» і проминув, немов один подих, хоча й тривав майже до 2 години ночі.

«Дуже багато значить, що Святославу Вакарчуку не байдуже, якою буде доля нашої країни. Він вкладає душу в кожну пісню», – поділився враженнями вчитель фізкультури із села Мазівка Сумської області Валерій Озаренко, який відвідав виступ разом з дружиною. «На мене дуже вплинула атмосфера, енергетика – живе виконання, єднання 100 тисяч вболівальників, я відчував себе щасливою людиною. Я дуже вдячний АГРОТРЕЙД за надану можливість», – сказав він.

Залишились тільки позитивні враження, ділиться атовець Сергій Малєць, що зараз є селищним головою Олишівки. «Чудовий концерт, я підспівував і підтанцьовував з усіма. Вже давно мріяв потрапити на виступ «Океану Ельзу», але не було можливості. І ось, нарешті, вона трапилась, чому я був дуже радий», – зазначив він.

Можливість поїхати на концерт отримали найнадійніші орендодавці. А серед працівників АГРОТРЕЙД проводили вікторину – питання стосувалися історії компанії. Виграли ті, хто дав правильні відповіді.